Så inreder du hemmet i fantasy och science fiction-stil

Älskar du science fiction och fantasy-genren? Då är du inte ensam! Det börjar dessutom bli alltmer populärt att låta sina individuella intressen speglas även i heminredningen. Du kan nämligen inreda ditt hem precis som du vill.

Det finns gott om inspiration att hämta på nätet för den som vill inkorporera science fiction och fantasy i sin inredning. Du kan bland annat hitta unika inredningsdetaljer och fantasyinspirerad heminredning hos Varuhus1 som har billiga och kreativa föremål online.

”Utifrån ser det här huset ut som vilken vanlig fristående villa som helst, men insidan är verkligen något helt annat” skriver Sköna hem om inredningsstilen som helt har hämtat sin inspiration från Star Wars och science fiction-genren.

Shoppa unika inredningsdetaljer online

För att åstadkomma den där härliga verklighetsflykten som heminredning inspirerad av just fantasy och science fiction skapar behöver du leta på helt andra ställen än där du kan hitta inredning som kan kallas mainstream. Är du ute efter en speciell look i ditt hem kan du bland annat hitta den hos Varuhus1. Vad sägs till exempel om en svart smideskatt som toalettpappershållare i ett badrum med svart granit på golvet och mörkt kakel på väggarna? Ljuset från taket kan komma från gotiska ljuskronor eller en unik glaslykta i en trädrot från Varuhus1. Fördelarna med att handla online är att du hittar unika detaljer till förmånliga priser som du helt enkelt inte hittar någon annanstans.

Besök inredningsmässor

Du kan också hitta inspiration till din unika inredning på inredningsmässor runt om i Sverige och världen eller kongresser där science fiction och fantasy fans från hela världen samlas för att utbyta erfarenheter och tips.